Start Mat Bak
Lundström  & Geisler

©2015-2020

Sous Vide

Temperaturer och tider min OBH-Nordica

Typ

Temp

Tid

Benfri kotlett, hel bit (saftig/medium)

61º

3,5 tim

Fläskfilé (saftig/medium)

61º

3 tim

Fransyska (mediumwell)

58º

30 tim

Kyckliongfilé (saftig)

65º

1 tim

Laxfilé (sida) (krämig)

50º

1 tim

Laxfilé (sida) (nästan fläkig)

55 º

1 tim

Oxfilé (medium)

57,5 º

10 tim

Ankbröst (stora Barbarie)(medium)

56,2 º

3 tim

Julskinka (rimmad, ca. 2 kg)

63 º

6 tim

Lammfilé

57 º

2,5 tim

Svärdfisk (kotlett)

59 º

0,5 tim

Känguru (striploine)

58 º

1-1,5 tim/cm


































Lax Sous Vide

Benfri kotlett till grill

Duck a l'orange

Julskinka