Typ |
Temp |
Tid |
Benfri kotlett, hel bit (saftig/medium) |
61º |
3,5 tim |
Fläskfilé (saftig/medium) |
61º |
3 tim |
Fransyska (mediumwell) |
58º |
30 tim |
Kyckliongfilé (saftig) |
65º |
1 tim |
Laxfilé (sida) (krämig) |
50º |
1 tim |
Laxfilé (sida) (nästan fläkig) |
55 º |
1 tim |
Oxfilé (medium) |
57,5 º |
10 tim |
Ankbröst (stora Barbarie)(medium) |
56,2 º |
3 tim |
Julskinka (rimmad, ca. 2 kg) |
63 º |
6 tim |
Lammfilé |
57 º |
2,5 tim |
Svärdfisk (kotlett) |
59 º |
0,5 tim |
Känguru (striploine) |
58 º |
1- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|